Pjevačica godinu dana nakon porođaja u oskudnom bikiniju pokazala rezultate vježbanja

SAMO nekoliko dana nakon što su kući odnijeli dvije nagrade American Country Musica, Maren Morris i njezin suprug Ryan Hurd su se počastili zasluženim odmorom na plaži. No najviše pažnje su privukli njezini tonirani trbušnjaci.

Pjevačica je pozirala u oskudnom narančastom bikiniju, a komplimenata na račun njezinog izgleda nije nedostajalo.

Naime, Maren je prije godinu dana rodila sina, a počela je vježbati samo dva mjeseca nakon porođaja.

Nedugo nakon povratka u teretanu, njezina trenerica Erin Oprea je u razgovoru za Us Weekly istaknula koliko je ponosna na Mareninu upornost i motivaciju, a čini se da rezultati predanog vježbanja nisu izostali.

Kada je na turnejama, Maren i dalje ima potporu svoje trenerice s kojom vježba na daljinu. Rado vježba jogu, odrađuje body weight vježbe, a često i preskače uže. Neke od njenih omiljenih vježbi snage su prednji i bočni plank, sklekovi, čučnjevi i iskoraci. Ne preskače ni trbušnjake, kao ni druge vježbe s popularnom bosu loptom, a kako bi njezine ruke bile tonirane, najčešće koristi utege. No, čini se da Maren ne podnosi dosadu u teretani pa u svoj raspored ponekad ubaci i popularne Tabate treninge.

Ako vas zanima što zgodna pjevačica jede kako bi imala ovakvo tijelo, Maren svoj dan započinje s tri bjelanjka i špinatom pripremljenima na maslinovom ulju i tostom od pšenice, otkrila je za Women's Health 2019. godine. Tijekom ručka obično jede salatu s proteinima, a već u 17 sati prestaje jesti.

 

Pročitajte više