Pjevačica se pohvalila trbušnim mišićima i vitkim nogama pa je izvrijeđali

Foto: Instagram

NAKON povratka na glazbenu scenu Cheryl Cole radi punom parom. Poznata pjevačica je svoj povratak nakon četverogodišnje pauze najavila hitom Love Made Me Do It, a trenutno je u New Yorku gdje snima i drugi singl Let You.

Tom je prilikom zanosna Cherly ponosno objavila fotografiju na kojoj su u prvom planu njeni iznimno zategnuti trbušni mišići i duge vitke noge. No nekad omiljena pjevačica sigurno se nije nadala tako ružnim komentarima.

"Izgledaš kao da si imala burnu noć", poručio joj je jedan pratitelj.

"Obično moram platiti kad sretnem ovako odjevene djevojke na ulici", napisao joj je drugi. 

"Obično obožavam njene fotografije, ali na ovoj stvarno izgleda jeftino. Oprosti Cherly, veliki sam fan tvoje glazbe, ali ne i ove fotografije", poručila joj je jedna obožavateljica. 

No unatoč pogrdnim komentarima, bilo je i onih koji su hvalili njen istesan izgled.

"Odlično izgledaš", poručila joj je jedna obožavateljica, dok joj je druga dodala da s godinama izgleda sve bolje i bolje.

Cherly su nedavno prozvali i da je pretjerala s estetskim zahvatima zbog kojih su joj se promijenili i lice i tijelo. Ona je to, naravno, opovrgnula te promjenu pripisala trudnoći i periodu nakon nje. 

"Moje cijelo tijelo, čak i lice, promijenilo se nakon što je Bear rođen. Ali mislim da sam sad bolja osoba nego što sam bila. Ne brine me kako izgledam, nisam time opsjednuta", poručila je tada. 

Jednom je prilikom njena osobna trenerica Tracy Anderson otkrila kako Cheryl mora puno raditi kako bi zadržala fit izgled.

"Ona je sitna, visoka je 160 centimetara i na njenom se tijelu vidi svaki višak ili nesavršenost, iako prirodno ima lijepo tijelo. Samo zbog toga je prisiljena izvoditi 13 različitih vježbi za ruke i noge", rekla je Anderson.

 

Pročitajte više