Popularna fitness influencerica završila iza rešetaka zbog paketa steroida

KANADSKA fitness influencerica i bodybuilderica optužena je za šest krivičnih djela nakon što ju je policija povezala s paketom steroida, piše Insider.

Tim za posebne istrage Ureda šerifa okruga Martin na Floridi rekao je da Melissa Kate Bumstead posjeduje šest različitih kontroliranih tvari, uključujući anaboličke steroidne lijekove testosteron propionat i drostanolon propionat.

Bumsted je na Instagramu poznatija kao Melissa Valliere ili Melissa Bum. Prati je 106 tisuća ljudi, a njezine objave uključuju videozapise iz teretane i fotografije mišića.

Istražitelji su rekli da je osim testosterona i drostanolona ​​Bumstead posjedovala i anaboličke steroide trenbolon acetat, oksandrolon, mesterolon i stanozolol.

Bumstead je 2018. osvojila prvo mjesto na natjecanju Tampa Pro Figure, a iste godine bila je i viceprvakinja natjecanja Los Angeles Pro Figure. 2015. osvojila je prvo mjesto u kategoriji Figure na državnom prvenstvu Kanadske federacije za bodybuilding.

Uhićena je prošloga petka u Palm Cityju na Floridi, nakon što su istražitelji pretresli stan u vlasništvu tvrtke njezinog brata Christophera Bumsteada.

Christopher, koji ima više od 3.5 milijuna pratitelja na Instagramu, također je profesionalni bodybuilder i dvostruki pobjednik natjecanja u bodybuildingu Classic Physique Olympia.

Istraga je pokrenuta 1. rujna, kad je američka carina odabrala paket naslovljen na Melissino ime za "opsežnu provjeru". U njemu su pronašli bočice steroida i drugih lijekova koji se izdaju na recept.

Na paket je postavljen uređaj za praćenje, koji šalje znak upozorenja kad ga netko otvori, a potom je isporučen na Melissinu adresu. Na njenim rukama su pronađeni dokazi da je otvorila paket. Influencerica je nakon toga uhićena pa puštena u subotu uz jamčevinu od 30 tisuća dolara. 

Postoji duga povijest profesionalnih bodybuildera i drugih sportaša koji koriste anaboličke steroide kao dio režima treninga kako bi pokušali povećati svoju snagu.

Pročitajte više