Salma Hayek podijelila je tajnu održavanja svoje spektakularne figure

OSIM ljepotom, Salma Hayek je i svojim talentom osvojila Hollywood. Jedna je od najpriznatijih Latinoamerikanki, ne samo u Meksiku nego i u SAD-u. 

U intervjuu za časopis People priznala je da nema vremena za vježbanje jer ponekad radi i do 20 sati u komadu pa se bavi restorativnom jogom.

"Neki ljudi su disciplinirani pa vježbaju ujutro. Ja nikad nisam razvila tu naviku. Nemam vremena za vježbanje. Radim", komentirala je.

Koja je rutina vježbanja Salme Hayek?

Glumica prakticira restorativnu ili hatha jogu, koja se sastoji od niza položaja koji pomažu opustiti tijelo kroz meditaciju i tehnike disanja. 

"Fokusirate se na dijelove tijela koje trebate koristiti. Ako ste svjesni svog tijela, bit ćete iznenađeni učinkom koje ono može imati", pojašnjava. 

Salma Hayek želi stariti bez operacija

U siječnju 2020., na pitanje novinara o starenju, 55-godišnja zvijezda komentirala je da osjeća lagani pritisak, ali da se nada da se s godinama neće razočarati.

"Plastične operacije sigurno neću raditi. Treba starjeti graciozno i dostojanstveno", smatra.

Zbog toga što je Latinoamerikanka, nije joj uvijek bilo lako u filmskom svijetu. Tijekom promocije filma House of Gucci, u kojem glumi Giuseppinu Auriemmu, izjavila je da je od producenata znala čuti da bi bila uspješna u Hollywoodu da nije Meksikanka.

"Malo je uvredljivo kad ti kažu da bi bio najveća zvijezda u zemlji da se nisi rodio s druge strane granice", rekla je.

Pročitajte više