Shakira fotkom s plaže otkrila koji joj je sport omiljen

Foto: Instagram

PLANETARNO popularna pjevačica Shakira prava je zaljubljenica u veslanje, točnije u Stand Up Paddling. Koliko voli ovaj moderan oblik veslanja na dasci, dokazala je objavivši fotografiju s pješčane plaže na kojoj spremno drži dasku i veslo i nestrpljivo iščekuje ulazak u more. 

"Danas je dan rezerviran za veslanje na dasci. Bog je stvorio more kako bi nadoknadio svu ljudsku patnju", napisala je lijepa supruga nogometaša Gerarda Piquéa. 

Ono što je veslanje na dasci učinilo tako popularnim je činjenica da se uči brzo, jednostavno i ne zahtijeva nikakvo prijašnje iskustvo. Čak ne trebate biti ni previše fit da biste ga probali i naučili, što nije slučaj i sa Shakirom koja trenira pet puta tjedno.

Njena trenerica Anna Kaiser jednom je prilikom medijima otkrila tajnu Shakirinog fit izgleda.

"Shakira kombinira kardiovježbe s vježbama snage. No najviše se oslanja na najjednostavniju aplikaciju za praćenje srca. Kad god radimo, jednim sam okom na njenim otkucajima pa kad želim pojačati tempo i navesti je da izvuče svoj maksimum, samo pogledam brojke. Ako još nisu dovoljno visoke, ne stajemo dok ne dosegne maksimalni potencijal tog i svih ostalih mišića", rekla je njena žestoka trenerica.

Pročitajte više