Slavna glumica Halle Berry pokazala vježbu zbog koje ćete biti bolji u krevetu

Foto: Instagram

HOLIVUDSKA glumica Halle Berry redovito s pratiteljima dijeli vježbe kojima duguje vitku figuru. Sada je objavila video kojim je pokušala ohrabriti žene da počnu prakticirati kardio treninge kako bi poradile na zdravlju kardiovaskularnog sustava, ali i boljem seksualnom životu.

Pripremajući se za ulogu u novom nastavku filma o Johnu Wicku, glumica i njen trener Peter Lee Thomas skaču tako da koljena dižu visoko. U objavi je Berry istaknula koje su prednosti takve vježbe.

''Kardio je za mene esencijalan dio rutine i vjerujem da moj fitness režim bez njega nije potpun'', napisala je i pojasnila da je takav trening važan za zdrav kardiovaskularni sustav jer krv brže kola tijelom, a tlak dolazi u ravnotežu.

''Prednosti su bolje pamćenje, bolja cirkulacija, čišća koža, smanjena nadutost i ozbiljno sagorijevanje kalorija. Moja omiljena prednost je povećano seksualno uzbuđenje'', dodala je.

Terapeutkinja za seksualni život Aline Zolbrod uvjerena je kako u tome ima istine.

''Tjelovježba popravlja cirkulaciju, a povećan protok krvi u ženskom spolnom organu može dovesti do veće vlažnosti'', pojasnila je pozivajući se na istraživanje kojim je otkriveno da tijelo žene nakon 20 minuta intenzivne tjelovježbe intenzivnije reagira na seksualne podražaje.

Također, kaže Zolbrod, nakon kardio treninga ste snažniji i fleksibilniji zbog čega seks može biti zabavniji i izazvati vas da se okušate u novim pozama. 

''Ne treba zaboraviti da se nakon vježbanja oba spola osjećaju poželjnije što može dovesti do boljeg seksualnog života'', dodala je Zolbrod.

Pročitajte više