Slavna oskarovka kraljica je teretane, ali se ne propušta nagraditi za trud

POSLJEDNJIH godina kulturu prehrane zasjenile su kondicija i snaga. Sve se manje broje kalorije, a sve više dostignuća u teretani. Svima od poznatih osoba do influencera i ljubitelja fitnessa diljem svijeta društveni mediji pružili su nešto poput platforme za dijeljenje ne samo novogodišnjih ciljeva koje su si postavili nego i za dijeljenje treninga i vlastitog fitness putovanja, stvarajući online zajednicu u kojoj nadahnjujemo i podižemo jedni druge.

A kada je nekome potrebna doza inspiracije, dobro se okrenuti slavnoj oskarovki Brie Larson. Vrhunska glumica oduševljava svojim ulogama, ali poznata je i po tome da je ovisnica o teretani i da ima nevjerojatnu snagu, piše Women's Health.

U nedavnom videu koji je podijelila na Instagramu Larson je pokazala kratak uvid u svoju rutinu treninga koja joj pomaže da se dovede u formu dostojnu superheroja za sljedeću avanturu Kapetanice Marvel.

 

U jednom od videa ona izvodi set od pet povlačenja neutralnim hvatom uz podizanje koljena, vježbu koja se ne radi samo na gornjem dijelu tijela nego također pomaže u izgradnji snage u leđima dok cilja na trbušne mišiće i izgrađuje jezgru.

Larson tijekom vježbi bodri Walsh, trener koji je zaslužan za transformaciju njenog tijela i koji joj pomaže postići ciljeve.

Red, rad i disciplina su ukorijenjeni u njenu svakodnevicu, ali podijelila je i neke obroke kojima se nagrađuje za ogroman trud. U opisu je upozorila pratitelje da pripaze pri pregledavanju fotografija jer bi im mogle prouzrokovati zazubice.

Pročitajte više