Slavna trenerica otkrila svoju najveću tajnu: Ne treniram više od 2 sata tjedno

JILLIAN Michaels jedna je od najpoznatijih trenerica na svijetu. Iza sebe ima brojne treninge i fitness aplikacije, pomoću kojih pomaže ljudima svojim savjetima o vježbanju, prehrani i zdravom životnom stilu. Upravo kombinaciju te tri stvari smatra ključnima za održavanje odlične forme kakvom se i sama može pohvaliti u 48. godini.

"Nužno je pravilno se hraniti. Ja zamišljam da je tijelo automobil, a hrana je gorivo koje mu osigurava vožnju. Kad griješimo - ne treniramo ili se pravilno ne hranimo, odnosno ne održavamo naš 'automobil' zdravim, povećavamo rizik od bolesti i drastično skraćujemo životni vijek, a da ne spominjem da smanjujemo kvalitetu života", ispričala je u ekskluzivnom razgovoru za Daily Star. 

Upitana koje vježbe voli raditi, posebno u vrijeme lockdowna, kaže da je popis poduži.

"Imam više od 2000 vježbi, od joge do kikboksa. Doslovno ne postoji stvar koju ne možete napraviti u vlastitoj dnevnoj sobi", ističe.

A otkrila je i tajnu svog izgleda.

"Ne treniram više od 30 minuta četiri puta tjedno. Nitko mi ne vjeruje, ali to je istina. Jednom kad dosegnete razinu da kontrolirate svoju prehranu, puno je lakše održavati figuru", dodaje Michaels.

Jillian je najpoznatija po svom pojavljivanju u američkom showu The Biggest Loser, koji joj je pomogao da dosegne brojku od 1.3 milijuna pratitelja na Instagramu.

Pročitajte više