Slavni u kuhinji: Ove godine brojne zvijezde objavit će vlastite knjige recepata

Foto: Instagram

NE POSTOJI ništa bolje od mirisa domaće, svježe, upravo pripremljene hrane. To znaju i slavni koji, iako su prilično zaposleni, najčešće najviše uživaju za štednjakom. 

Brojni poznati zaljubljenici u kuhanje odvažili su se objaviti vlastite kuharice pa će se sada u domovima diljem svijeta jesti piletina s brokulom po receptu holivudske glumice Gwyneth Paltrow ili lazanje glumca Tracyja Morgana.

Evo koja su slavna imena najavila izlazak kuharica u ovoj godini.

1. Gwyneth Paltrow

Slavna glumica već je izdala tri kuharice koje su postale bestseleri, a sada je na police donijela četvrtu, koja je fokusirana na zdravu hranu. U njoj se nalaze brojne ideje, kao i liječnički odobreni planovi čišćenja organizma.

Neki od recepata su pureće mesne okruglice, piletina s brokulom, tacosi s butternut tikvom i čokoladni chia puding.

2. José Andrés

Svjetski poznat kuhar José Andrés 21. svibnja bi trebao objaviti kuharicu u kojoj se uglavnom fokusira na povrće. Dat će neke jednostavne, a zdrave i ukusne ideje poput leće s krumpirom.

3. Tracy Morgan

Glumac Tracy Morgan naučit će vas brojnim kulinarskim vještinama, stoji na naslovnici kuharice koja bi se na policama u knjižarama trebala pronaći 1. travnja. Najavio je dio recepata poput lazanja na divlji način i zatvoreničkog Pad Thaia.

Pročitajte više