Supruga slavnog glumca otkrila kako se spremala za akcijsku ulogu: Pomicanje granica

U TRAILERU novog Netflixovog hit filma Interceptor glumica Elsa Pataky je privukla pozornost intenzivnim akcijskim scenama koje uključuju plivanje, jednoručno povlačenje i mnogo vještina koje je usavršila svojim napornim treninzima.

Za Women's Health je otkrila da je odmah po pregledu scenarija bila svjesna da se želi upustiti u taj izazov, a cilj broj jedan bio joj je izgraditi mišiće. "Vjerojatno smo svaki dan vježbali po sat i pol, a onda smo se počeli pripremati za film", kaže Elsa. "Počeli smo vježbati scene borbe četiri mjeseca prije početka snimanja, a radili smo na njima po oko tri sata dnevno."

Kad je došlo do snimanja vratolomija, kaže da je zadobila puno modrica. "Tijelo me toliko boljelo."

Suprug Chris Hemsworth pomagao joj je pri treninzima, a s obzirom na to da je on producent istog filma, izvrsno su se dopunjavali. "Pomagao mi je s raznim savjetima, a njegovo iskustvo profesionalne zvijezde akcijskih filmova poslužilo je sjajno. On točno zna kako zadati udarac", objasnila je.

Uloga je iziskivala i psihičke pripreme

Iako su promjene u fitness rutini bile vrlo zahtjevne za nju, u cijelom procesu je trenirala i svoj um.

"Bilo je stvarno zanimljivo vidjeti koliko daleko mogu ići", objašnjava ona. "Ponekad bih pomislila: "Uh, upravo sam odlično iznijela ovu težinu", a onda bi mi dodali još 40 kilograma. Sjećam se da sam promislila da to neću moći, ali treneri su me poticali i hrabrili pa sam se nastavila truditi."

Pročitajte više