Teen zvijezda je neprepoznatljiva: Sve je iznenadila isklesanim trbuhom

AMERIČKA glumica se od djetinjstva bori s kritikama na računa svog izgleda. Naime, zvijezdu serije "Moderna obitelj" Ariel Winter često su nazivali debelom, a kilograma se nije uspijevala riješiti čak ni čestim vježbanjem.

“Godinama sam pila antidepresive zbog kojih sam se debljala što god učinila. To me frustriralo jer sam htjela biti fit i osjećati se kao da se rad isplati, ali nikad nije bilo tako”, priznala je nedavno u objavi na Instagramu.

Kako je tada otkrila, kada se počela osjećati loše, odlučila se na promjenu terapije, a to je rezultiralo i drastičnom transformacijom njenog izgleda.

“Smršavjela sam jer se vratio moj metabolizam”, otkrila je tada.

Ipak, nekima od obožavatelja njena se promjena nimalo ne sviđa. Kako su pojedinci priznali, bila im je draža s nekoliko kilograma viška, a neki su otišli toliko daleko pa su je napali da je previše smršavjela.

No, Ariel ne pogađaju takvi komentari pa se trenutno posvetila novom cilju - postizanju mišića i oblikovanju stražnjice. Kako je nedavno otkrila, dosad je izgubila 14 kilograma, promjena je itekako vidljiva, a to potvrđuje i najnovija fotografija koju je objavila na Instagramu.

Ovog puta najviše je pažnje privukao njen isklesan trbuh, a obožavatelji nisu štedjeli na komplimentima pa su joj poručili da "izgleda fantastično" i da je "prezgodna".

"Vježbam i tijelo mi napokon reagira na to. No, iskreno, nedostaju mi moje stare obline. Htjela bih dobiti koji kilogram mišića, to bi bilo i zdravije za mene. I želim svoju stražnjicu natrag", izjavila je nedavno.

Pročitajte više