Težila je samo 42 kilograma, a danas je fitness model s milijun pratitelja

Foto: Instagram

IZRAELKA Avital Cohen oduševljava glamuroznim fotografijama s putovanja na kojima pokazuje svoju vitku figuru koju duguje zdravoj prehrani i redovitim treninzima.

Ponosno ističe obline, no do prije nekoliko godina borila se s poremećajem prehrane zbog kojeg je spala na samo 42 kilograma.

''U glavi sam si bila debela i bojala sam se jesti. To je bila prava noćna mora. Nikad nisam bila zadovoljna izgledom ili težinom, niti sretna sa svojim tijelom i osuđivala sam ga'', priznala je u objavi koja je zaradila 93 tisuće lajkova.

Oporavak je počela tako što je krenula jesti šest manjih obroka u danu.

''Odabrala sam taj put da bih mogla živjeti. Otada sam mnogo sretnija, pozitivnija, zdravija i odnosim se prema vlastitom tijelu s ljubavlju'', napisala je.

Instagram zvijezda danas ima 53 kilograma, a svojom objavom je oduševila tisuće ljudi.

''Dokazuješ da treba biti odlučan i strpljiv i naporno raditi pa se mogu dogoditi velike stvari. Avital je puno trenirala i prošla kroz mnogo toga da bi došla tu gdje je danas'', poručio je jedan korisnik, a drugi je otkrio kako se divi njenoj iskrenosti: ''Sviđa mi se što si otvorena i pokazala što se događa iza kamere. Drago mi je da je ta faza iza tebe, predivna si.''

Pročitajte više