Trenerica Kim Kardashian pokazala svoju nevjerojatnu transformaciju

Foto: Instagram

MELISSA Alcantara je bivša bodybuilderica čije se ime danas najčešće povezuje s reality zvijezdom Kim Kardashian koju trenira. Ono što mnogi ne znaju je da je Alcantara i majka koja se borila s depresijom i viškom kilograma dugo vremena. Onda je odlučila preuzeti kontrolu nad svojim životom. Danas je inspiracija drugima koji žele napraviti veliku promjenu, i tjelesnu i mentalnu.

Na Instagramu je objavila snažnu fotografiju vlastite transformacije nakon trudnoće i tako pokazala majkama da je moguće dovesti tijelo u odličnu formu, ali treba vremena, strpljivosti i, najvažnije, ljubavi prema sebi samom.

“Ako radite, vratit će vam se, ponekad i bolje nego što ste očekivali”, napisala je Alcantara i podsjetila žene da su promjene tijela u trudnoći i poslije nje potpuno normalne i ne postoji brzo rješenje.

“Strije su u redu. Većina njih će nestati i prihvatit ćete ih. Obješena koža će se utegnuti, možda ne sto posto, ali hoće. Ne postoji čarobna krema. Ne postoje trikovi, pića, steznici za struk ili specifične vježbe za trbuh”, upozorila je.

Na kraju je rekla da je povratak u formu moguć, ali je potrebno uložiti puno vremena i truda.

“Trebat će vam godine upornosti i dosljednosti. Prije nego što odustanete, upitajte se jeste li ikada ozbiljno krenuli”, zaključila je. 

Pročitajte više