Trenerica otkrila vježbe zbog kojih ćete imati stražnjicu poput Kim Kardashian

Foto: Instagram

TRENERICA Kim Kardashian Melissa Alcantara rado dijeli fitness tajne s obožavateljima. Tako je otkrila kojim vježbama slavna starleta duguje izgled, ali i koji je jedini način da tijelo konačno dovedete u formu. Da upravo Melissa najbolje zna koliko je truda potrebno uložiti da biste u potpunosti bili zadovoljni svojim izgledom potvrđuje i njena nevjerojatna transformacija koja je trajala čak šest godina.

Ovog puta Alcantara se dotaknula pitanja koje često dobiva - kako postići čvrstoću i oblik stražnjice kakvu ima Kim Kardashian?

Ako ste pomislili da je njen trik sigurno jednostavan, prevarili ste se.

"Ovo je samo nekoliko savjeta za poboljšanje vašeg čučnja. Ja još uvijek radim na svom, to je cjeloživotni proces učenja", napisala je trenerica u opisu videa na kojem izvodi čučnjeve s utezima.

Za početak, pobrinite se da objema nogama čvrsto stojite na tlu, a potom se polako podižite. Drugi savjet koji je Alcantara dala odnosi se na zapešća. Kako je objasnila, mnogi ih zanemaruju te zaboravljaju da zapešća trebaju biti potpuno ravno.

"Ne gledajte dolje niti u stranu!" upozorila je trenerica te dodala kako je važno usredotočiti pogled na jedno mjesto, ravno ispred sebe, kako biste zadržali vrat u liniji s kralježnicom. Također, brada treba biti uvučena.

Osim toga, istaknula je da stopala moraju biti udobno smještena, ali i da vaša koljena moraju biti u ravnini s nožnim prstima.

Kako kaže, to su samo neki u nizu savjeta za izvođenje pravilnih čučnjeva zahvaljujući kojima ćete se nakon puno truda, muke i znoja i vi moći pohvaliti stražnjicom kakvu ima Kim Kardashian.

Pročitajte više