U 12 mjeseci skinula impresivna 92 kilograma pa objavila da je trudna

GUBITAK suvišnih kilograma višestruko pridonosi zdravlju, a jedan od posljednjih dokaza je Simon Anderson s Novog Zelanda. Ova žena je imala 169 kilograma pa se podvrgnula operaciji želučane premosnice i skinula više od pola svoje tjelesne težine.

30-godišnjakinja je u 12 mjeseci smršavjela impresivna 92 kilograma, a sada je objavila da sa suprugom Trentom Forsythom čeka prvo dijete.

"Prvo smo imali jedno drugo, onda smo dobili tebe i sada imamo sve čemu smo se nadali", napisala je u objavi koju je podijelila sa svojih 300 tisuća pratitelja na Instagramu.

Anderson se udala 30. studenog 2020., a mnogima je poznata zbog nevjerojatne transformacije.

U kolovozu 2014., u dobi od 23 godine, krenula je na svoj put koji ju je doveo do željene težine. U 12 mjeseci je skinula 92 kilograma, a kasnije je radila na održavanju težine.

"Skinula sam više od polovice svoje tjelesne težine, ali kilogrami me nikad nisu određivali kao osobu. I dalje sam ona ista Simone, ali zdravija. Vjerujem da mi je operacija pomogla spasiti život", otkrila je jednom prilikom.

Nakon zahvata, Simone je promijenila prehrambene navike te počela vježbati. Odrekla se prerađene hrane i sokova punih šećera te počela piti puno vode.

Da bi se riješila viška kože, naknadno se podvrgnula zahvatu odstranjivanje iste, koji ju je stajao 20 tisuća dolara, a trajao je devet sati. Obavila je i zatezanje trbuha te podizanje grudi. 

Pročitajte više