Ujak Pippe i Kate Middleton otkrio pravi razlog zašto su njih dvije uvijek tako fit

Foto: Splash

ČAK i nakon dvaju poroda Kate Middleton osvaja svojom vitkom linijom, a njena sestra Pippa već je poznata po sportskim uspjesima i fokusiranosti na zdrav život. S time da obje nisu genetski "predodređene" da bi bile tako prirodno vitke.

Zapravo, kako je već poznato, Kate je u objema trudnoćama, a sad joj se događa isto to, patila od jakih trudničkih mučnina pa zato nije dobivala puno kilograma. Pippa još nije rodila, a iako se sportom bavi dugi niz godina, za svadbu koja je održana u svibnju ove godine morala se dodatno potruditi da bude što vitkija u vjenčanici.

Zato je prije svadbe u potpunosti izbacila alkohol i slatka pića, a s osobnim trenerom družila se pet puta dnevno, ali kako je nedavno izjavio njihov ujak Gary Goldsmith, njima to nije teško.

"One su oduvijek pazile na svoju liniju i trudile su se jesti zdravo te biti dovoljno aktivne, a sve zahvaljujući njihovoj majci Carol koja im je od malena usadila ljubav prema zdravom životu.

Kad od malih nogu živite tako, onda je lako biti fit cijeli život.



"Carol je uvijek jako pazila na svoj izgled, hranila se što je zdravije mogla te se oduvijek bavila nekim sportom. To je usadila u svoje cure i vjerujem da baš zahvaljujući njihovoj majci, danas imaju predivnu liniju i jako visoku motivaciju kad je riječ o zdravlju. To je dokaz koliko sami možemo učiniti za sebe i svoju djecu, ako ih od ranih godina učimo dobrim životnim navikama", istaknuo je te se pritom našalio kako bi i njemu trebalo malo sestrine discipline.

Pročitajte više