Utegnite core uz izazovan trening argentinskog fitness modela za kojim ludi Instagram

ARGENTINSKI fitness model Valentina Lequeux uoči sezone bikinija fokusirana je na zatezanje corea. Trening koji izvodi objavila je i na Instagramu kako bi ga svi koji žele mogli kopirati.

Odjenula je kratke hlačice i rezani top kako bi pokazala što se događa s mišićima dok izvodi pet vježbi za koje vam ne treba ništa osim prostirke i ručnika te snage i izdržljivosti.

“Svi želimo estetski zadovoljavajuće trbušne mišiće, ali snažan core je ključan za prevenciju boli u leđima. Ako želimo bolju izvedbu u teretani, moramo poraditi na funkcionalnosti i snažnom coreu”, napisala je Lequeux i savjetovala što izvoditi.

Prva vježba su trbušnjaci s podignutim nogama, druga plank iz kojeg se podiže stražnjica, potom plank tijekom kojeg se tijelo prebacuje s lijeve na desnu stranu, kombinacija planka i mountain climbersa te za kraj još jedna neobična varijacija planka u kojoj je potrebno rukom dotaknuti vrh nožnih prstiju. 

“Ovo je energično i praktično”, “Kraljica kućnih vježbi”, “Odlične ideje, koristit će mi na dnevnoj bazi”, komentirali su neki od njenih pratitelja koji su je nagradili sa skoro 20 tisuća lajkova.

Pročitajte više