Victoria Beckham pije pomalo bizaran napitak za detoksikaciju

Foto: Instagram

VJEROJATNO nije toliko magičan kao što zvuči.

Victoria Beckham je nedavno bila na odmoru u jednom luksuznom njemačkom wellness centru gdje se odlučila počastiti potpunom detoksikacijom. S obzirom na to da je proljeće postalo već tradicionalno vrijeme za detoksikacije i mnoge druge načine "odmaranja tijela", ali i pripremanja za tople dane, sve to ne bi bilo nimalo čudno da se bivša spajsica nije pohvalila kako pije vodu punog Mjeseca.

Da, zvuči neobično, magično, ali i pomalo bizarno. No o čemu je točno riječ?

Kako piše na službenim stranicama tvrtke koja je prodaje, ova je voda punjena isključivo na dan punog Mjeseca. Nastala je po učenju fizičara Maxa Placka koji je otkrio kako sve u našem svemiru rezonira u različitim frekvencijama na temelju čega je Paul Schmidt sastavio učenje o frekvencijama Mjeseca koje pokazuje kako se biofizička kakvoća vode mijenja ovisno o mjesečevoj fazi.

Pojedinci vjeruju kako ova voda ima nevjerojatan učinak na cjelokupan organizam, a osim što je koriste za detoksikaciju, uvjereni su da zbog ispijanja upravo te vode izgledaju i osjećaju se bolje.

Ipak, i sama tvrtka koja proizvodi vodu u kojoj je uživala i slavna dizajnerica se ograđuje od "čarobnih" svojstava ovog napitka pa na službenim stranicama naglašavaju kako za svoje tvrdnje nemaju ni medicinske ni znanstvene dokaze. No ni to ne sprječava mnoge da uživaju u njihovom neobičnom proizvodu.

Pročitajte više