Želite li imati prekrasne noge, morate ukrasti ovu vježbu slavne pjevačice

Foto: Instagram/Splash

BEZ obzira na to hoda li po crvenom tepihu ili nastupa na pozornici, slavna country pjevačica Carrie Underwood nikoga neće ostaviti ravnodušnim kad se pojavi u kratkim haljinicama, sa savršeno isklesanim, vitkim nogama.

A kad čujemo da se o njima najčešće brine uz samo jednu jedinu vježbu, zanimanje postaje veće. 

"I još kad vam otkrijemo da je riječ o vježbi koju često radite, ali sigurno ne tako, bit će vam drago što ste doznali za ovaj trik. U pitanju je modificirani iskorak s pulsiranjem", otkrila je za portal Health njena trenerica Eve Overland. 

Ta će vam vježba istovremeno jačati mišiće stražnjice, bedara, zadnje lože, listova i kvadricepsa. 

Stanite u pozi s lagano raširenim stopalima. Napravite iskorak s jednom nogom i spustite se toliko da vam obje noge tvore kut od 90 stupnjeva, a potom lagano "pulsirajte" spuštajući se i podižući 20 sekundi. Pripazite na pravilnu pozu, uspravna leđa i zategnuti trbuh, a potom ćete učiniti malu izmjenu tako što ćete gornji dio tijela lagano nagnuti prema naprijed te sve ponoviti isto. 

Potom slijedi treća, posljednja faza vježba s tijelom lagano nagnutim prema unatrag te tako također pulsirajte 20 sekundi. 

Promijenite nogu te sve ponovite, a vježbu možete raditi nekoliko puta dnevno. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Carrie Underwood, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Carrie Underwood. 

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.
 

Pročitajte više