Žena podijelila trik za lakše češljanje zapetljane kose, potrebna vam je samo četka

ČEŠLJANJE jako zapetljane kose pune čvorova nije samo bolno već je i jako štetno za zdravlje kose. Ipak, postoji tehnika češljanja koja bi mogla riješiti problem jako raščupane kose. Korisnica TikToka Audrey Victoria podijelila je video u kojem objašnjava kako se savršeno češljati, a stvar je u pravom kutu četke pri češljanju.

@audreyvictoria_

Hair brushing the wrong way ➡️ hair DAMAGE 😭 #hairtok #hairdamage #hairhack #hairbrushing #hairbrushhacks

♬ اووللهه - Dabby | دابي

"Prestani ovako češljati kosu", napisala je Audrey dok je pokazivala kako se bori da horizontalno postavljenu četku provuče kroz čvor u kosi. Umjesto toga okrenula je četku okomito i lako je provukla.

"Učinite ovo umjesto toga, bez povlačenja i trganja", dodala je.

"Da, probala sam, djeluje!" netko je napisao, dok je druga osoba dodala: "Sjajan savjet."

Drugi su brzo istaknuli da trik neće funkcionirati onima s kovrčavom kosom, a također bi bolje funkcionirao da je kosa češljana odozdo prema vrhu umjesto obrnuto.

Audrey je zaradila nevjerojatnih 1.6 milijuna pratitelja svojim videozapisima o savjetima za kosu, u kojima redovito dijeli prijedloge za proizvode za njegu kose. Još jedan njen videozapis prikazuje kako koristi zeleni čaj za ispiranje kako bi potaknula rast kose.

Savjetuje korištenje ohlađene šalice zelenog čaja za nanošenje na kosu nakon šamponiranja i ostavljanje 20 minuta prije ispiranja i regeneratora.

"Zeleni čaj djeluje protuupalno pa može pomoći u smanjenju upale vlasišta", napisala je.

Pročitajte više