Damir otkrio zbog čijeg odlaska iz MasterChefa najviše žali: Ma čovjek je i gotovo

Foto: Press

CHEF i član žirija MasterChefa Damir Tomljanović otkrio je zbog koga mu je ove sezone bilo posebno žao što je ispao iz kulinarskog showa.

"Zbog Petra Tucmana. Mislim da je on najbolji primjer što znači kada govorimo kandidatima da jedan loš dan i nema te. On je na mene ostavio posebno jak dojam. Njegova pozitiva, humor, inteligencija, sposobnost da svaku lošu situaciju okrene u nešto pozitivno, ma čovjek je i gotovo. Osjetio se njegov odlazak", priznao je Damir za Dnevnik.hr.

Inače, Petar Tucman ušao je među šest najboljih u MasterChefu. Ispao je zbog jela od romba koje su kandidati morali replicirati u stres-testu. "Tužan sam. Žao mi je što sam ispao na takvim glupostima. Trebao sam dati više", kazao je Petar u emisiji.

Večeras je finale MasterChefa

Podsjetimo, večeras je posljednja epizoda MasterChefa. U finale su se plasirali 29-godišnja Sarah Mikulec i 19-godišnji Luka Veić. Sarah Mikulec sinoć je izborila finale nakon duela s Manuelom. Replicirala je jelo chefa Matije Bogdana i s tri boda više pobijedila Manuela.

Luka Veić, 19-godišnjak iz Neorića, prvi je izborio finale, i to nakon što je prije dva dana prošao direktno u finale pobijedivši Sarah i Manuela. Večeras će, po svemu sudeći, biti gusto. Žiri u sastavu Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović će odlučiti o pobjedniku ove sezone.

Pročitajte više