Budite na oprezu: Ova tri horoskopska znaka uvijek pokušavaju manipulirati drugima

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

MANIPULACIJA nije uvijek negativna ili zlonamjerna. Neki ljudi manipuliraju kako bi postigli pozitivne ciljeve, kao što je uvjeravanje drugih da donesu bolje odluke ili dođu do rješenja na miran način. No, češće se manipulira s lošim namjerama, čime se narušavaju odnosi i povjerenje. Evo u koja se tri horoskopska znaka rađaju vrhunski manipulatori.

Škorpion

Kod Škorpiona, manipulacija često proizlazi iz straha od odbacivanja i potrebe za kontrolom u odnosima. Njihov cilj je stvaranje osjećaja sigurnosti i prisile na dublju povezanost s osobama koje vole. 

Blizanci

Suprotno od Škorpiona, Blizanci manipuliraju drugima iz potrebe za zabavom i uzbuđenjem. Ciljaju na održavanje zanimljivih i dinamičnih interakcija s drugima, ali to ponekad mogu postići samo korištenjem manipulativnih trikova kako bi održali pažnju na sebi.

Ribe

Ribe ponekad mogu biti sklone manipulaciji kako bi izbjegle konflikte ili suočavanje s teškim situacijama. Ribe manipuliranjem žele očuvati mir i ravnotežu u svojim odnosima, čak i pod cijenu "prljave" igre.

Pročitajte više