Evo kako prepoznati da vas je osoba u znaku Škorpiona zauvijek prekrižila

Foto: Artssy Al

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

OSOBE rođene u znaku Škorpiona poznate su kao vrlo strastvene u ljubavnim vezama. Ako vas osoba u znaku Škorpiona definitivno prekriži, vjerojatno nećete primijetiti nikakve jasne znakove isključivanja. Moguće je da će vam Škorpion dati neke suptilne znakove, kao što je izbjegavanje vašeg poziva ili izbjegavanje sastanaka s vama. Osobe rođene u znaku Škorpiona obično su konkretne u svojim odlukama, tako da ponekad postoji šansa da će vam čak i izravno reći da su vas prekrižili.

Ipak, postoji mogućnost da osoba u znaku Škorpiona promijeni mišljenje u budućnosti jer su Škorpioni poznati po svojoj strasti i intenzitetu u ljubavnim vezama. Međutim, nastojte ne čekati uzalud i ne trudite se oko osobe koja vam daje do znanja da je ne zanima obnova veze. Ako vam je ta osoba stvarno važna, pokušajte razgovarati s njom kako biste razumjeli što se dogodilo i potencijalno pronašli rješenja koja bi vam omogućila da ponovno uspostavite vezu. Nemojte inzistirati ako vam je jasno da osoba želi prekinuti svaki kontakt.

Pročitajte više