Horoskopski znakovi koji brzo prebole bivše partnere, nisu dugo tužni zbog prekida

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

LJUDI rođeni u ova tri horoskopska znaka poznati su po tome što ne tuguju predugo nakon što prekinu ljubavnu vezu. Smatraju da nema smisla zamarati se s odnosima i ljudima koji ne bi trebali biti u njihovom životu. Neki od njih čak mogu ostati i u dobrim odnosima s bivšima, ali nikada više neće biti u ljubavnoj vezi.

Blizanci

Kada njihova ljubavna veza završi, Blizanci se brzo okreću novim avanturama i druženjima. Njihova radoznalost i potreba za stalnim kretanjem često ih sprječavaju da se predugo zadržavaju na prošlosti, a smatraju i da nema smisla tugovati zbog osobe kojoj nije dovoljno stalo da bude uz njih.

Vaga

Kada dođe do prekida, Vage se trude zadržati pozitivne odnose s bivšim partnerima, ali istovremeno brzo pronalaze načine kako nastaviti sa svojim životom i krenuti prema novim ljubavnim mogućnostima. Za njih te osobe više nikad neće moći biti više od prijatelja, čak i kada to žele.

Strijelac

Kada Strijelci prekinu s partnerom, vrlo brzo okreću novu stranicu i usmjeravaju svoju pažnju prema novim ciljevima i avanturama. Njihova sposobnost da pronađu svjetlost na kraju tunela pomaže im da brzo prevladaju emocionalne izazove.

Pročitajte više