Muškarci rođeni u ova četiri znaka ne sanjaju o tome da postanu očevi

Foto: Neural Love AI

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

RODITI se kao muškarac koji ne želi djecu može biti stvar osobnog izbora, a neke horoskopske osobine mogu imati utjecaj na takvu odluku. Zato je vjerojatnije da će muškarci rođeni u ova četiri znaka poželjeti ostati bez djece.

Vodenjak (20. siječnja - 18. veljače)

Vodenjaci su obično samostalni i slobodoumni te preferiraju svoju slobodu i neovisnost. Mnogi Vodenjaci imaju vrlo bogat društveni život i ne žele se obvezati odgovornostima koje dolaze s roditeljstvom.

Blizanci (21. svibnja - 20. lipnja)

Blizanci su znak dvostrukih naravi, a mnogi uživaju u aktivnostima koje ne zahtijevaju previše predanosti ili kroz koje se ne moraju dosljedno zalagati. Slično kao i Vodenjaci, većina Blizanaca izbjegava obveze koje bi mogli ograničiti njihovu slobodu.

Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Škorpioni su intenzivni i strastveni, a mnogi se bave svojim karijerama i ostvarivanjem osobnih ciljeva ili hobijima. U ovom slučaju, djecu često smatraju prevelikim teretom jer im je njihova sreća ipak na prvom mjestu.

Jarac (22. prosinca - 19. siječnja)

Jarčevi su ozbiljni i usmjereni na ciljeve, a mnogi se fokusiraju na svoju karijeru. Djecu, stoga, često smatraju prevelikom odgovornošću. 

Postoji mnogo razloga zbog kojih neki muškarci ne žele djecu. Bez obzira na to koji je vaš horoskopski znak, vaš životni put i osobni izbori su važni. U svakom slučaju, život može biti izuzetno bogat i ispunjen, i s djecom i bez nje.

Pročitajte više