Muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku obožavaju gledati romantične komedije

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ROMANTIČNE komedije često se percipiraju kao "ženski žanr" u svijetu filma, ali postoje i muškarci koji jednostavno uživaju dok gledaju ove filmove. Možda to nikad neće otvoreno priznati, ali vole te dirljive priče i trenutke prikazane na ekranu. 

Priznali to oni ili ne, muškarci rođeni u znaku Ribe zapravo obožavaju gledati romantične komedije. Pravo je pitanje zašto to skrivaju od ostalih, a evo nekoliko mogućih razloga za takvo ponašanje. 

Strah od osude

Muškarci rođeni u znaku Ribe često su osjetljivi na mišljenje drugih. Strah od osude ili podsmijeha drugih često ih sputava da svojim prijateljima priznaju kako se i oni s vremena na vrijeme vole opustiti uz dobru romantičnu komediju. 

Privatnost i emocije

Ribama je važna privatnost, osobito kada su u pitanju njihove emocije. Gledanje romantičnih komedija može biti njihov način opuštanja i suočavanja s vlastitim osjećajima, što često žele zadržati za sebe. 

Ribama je duboko stalo do emocija i međuljudskih odnosa. Oni su romantični i sanjarski tipovi te imaju sposobnost suosjećanja s likovima i njihovim ljubavnim pustolovinama na velikom platnu. Romantične komedije nude im emocionalno ispunjenje i nadu u ljubav.

Stereotipni ideali muškosti

Društvo često nameće stereotipne ideale prema kojima bi muškarci trebali isključivo voljeti akcijske i sportske filmove. Zbog toga muškarci rođeni u ovom horoskopskom znaku često ne žele priznati da uz tipično "muške" filmove vole gledati i romantične komedije.

Skrivena strast

Još jedan od razloga zašto neki muškarci u znaku Ribe ne žele priznati da vole romantične komedije jest tajnovitost. Skrivanje njihove "strasti" prema romantičnim komedijama može dodati dozu tajnovitosti njihovoj osobnosti, što ih može činiti još privlačnijima partnerima. 

Pročitajte više