Ova tri horoskopska znaka su poznata po svojoj narcisoidnosti

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

IZMEĐU brojnih osobina koje određuju našu ličnost, narcisoidnost je ona koja se često ističe u dinamici društvenih odnosa. Dok su neki od nas skromni i empatični prema drugima, drugi imaju povišenu sliku o sebi i uvijek su željni pažnje. Zanimljivo je primijetiti da se takve osobine često povezuju s određenim horoskopskim znakovima. Evo koja tri znaka su poznata kao najveći narcisi.

Lav

Lavovi vole biti u središtu pažnje. Rođeni su vođe i često ih privlače svjetla reflektora. Iako su često karizmatični i sposobni inspirirati druge, njihovo samopouzdanje može prerasti u narcisoidnost. Međutim važno je zapamtiti da su mnogi Lavovi odani i velikodušni prema svojim voljenima.

Ovan

Ovnovi su poznati po svojoj energičnosti i odlučnosti. Vole preuzeti kontrolu i često traže priznanje za svoje uspjehe. Njihova želja da budu prvi u svemu ponekad djeluje egoistično. Ovnovi se pretvaraju u prave narcise kada se osjećaju ugroženo ili kada netko počne sumnjati u njihovo vodstvo.

Škorpion

Škorpioni su strastveni, snažni i često vole kontrolirati situaciju. Imaju intenzivan karakter koji može biti i magnetno privlačan, ali i zastrašujući. Kada se osjećaju ugroženo, mogu djelovati narcisoidno, jer postavljaju sebe na prvo mjesto bez obzira na osjećaje drugih.

Pročitajte više