Ova tri horoskopska znaka zaljubit će se do kraja srpnja

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

LJETO je uzelo maha, a vrući srpanj kao stvoren je za zabavu i provode, ali još više za zaljubljivanje. Tople ljetne večeri uz obalu idealno su ozračje za rađanje novih romantičnih priča, a ovim bi se znakovima do kraja mjeseca mogla dogoditi ljubav.

Vodenjak

Iako im na drugim poljima života baš i neće cvjetati ruže, ljubavni će život vodenjacima donijeti mnogo razloga za osmijeh. Samci će uživati u pogledima suprotnog spola, a od nekoliko obožavatelja koji će im prići jedan će privući njihovu pažnju. Nećete mnogo dvojiti i prepustit ćete se osjećajima, a veze započete ovog mjeseca donijet će vam mnogo strasti i uzbuđenja.

Ribe

Ribama će čitav mjesec biti povoljan na intimnom planu, no prava eksplozija strasti očekuje ih u drugom dijelu srpnja. Ako niste zaljubljeni, to bi se trebalo promijeniti. U vaš će život ući privlačna osoba koja će vas oduševiti ne samo izgledom, već i smislom za humor. Brzo ćete se upustiti u vrući flert, a vaša bi veza mogla potrajati i nakon što splasne početna strast.

Škorpion

Pred vama je uzbudljiv mjesec, a osobito ako ste na ljetovanju. Mogli biste upoznati neodoljivog stranca s kojim ćete doživjeti nezaboravne trenutke. Nećete se razdvajati jedno od drugog pa će vam završetak ljetnog odmora i rastanak prilično teško pasti. Neki će parovi odlučiti održavati vezu na daljinu.

Pročitajte više