Ovo su četiri najtajanstvenija horoskopska znaka, jeste li među njima?

Screenshot: You Tube

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

TAJANSTVENOST je jedna od onih karakteristika koje su istovremeno uzbudljive i pomalo strašne. Nešto je toliko privlačno u mističnosti kojom zrače pojedine osobe, a u zodijačkom krugu postoje određeni horoskopski znakovi koji posjeduju ovu osobinu.

Ovo su neki od najtajanstvenijih znakova zodijaka, otkrivaju astrolozi za portal Best Life Online.

Škorpion

Ako bismo morali vezati tajanstvenost uz jedan horoskopski znak, Škorpioni bi definitivno zauzeli prvo mjesto. Koji je razlog njihove misterioznosti? Tajna leži u njihovom vladajućem planetu.

Pluton simbolizira tajnovitost i skrivene istine. Upravo zbog toga, Škorpioni obožavaju otkrivati skrivene motive drugih bez da otkrivaju svoje karte. Oni nikada neće pokazati svoje želje i ambicije. Pravi tajni agenti, zar ne?

Vodenjak

Astrolozi ih nazivaju vizionarima i inovatorima zodijaka, a dobri su i u još nečemu – skrivanju tajni. S njima nikada ne znate na čemu ste i koji će biti njihov sljedeći potez. Ljudi im se vole povjeravati, no u stanju su okrenuti dobivene informacije u svoju korist. Vrlo često mijenjaju mišljenje, stoga je nemoguće znati što se uistinu odvija u njihovim glavama.

Ribe

Osjećajne i maštovite Ribe izrazito su intuitivne naravi i upravo zbog toga okolina ih često doživljava kao tajanstvene osobe. Veliki su empati i često će pobrkati svoje osjećaje s tuđima. Kad se ponašaju tajnovito, morate znati da nemaju tu namjeru. Vrlo su kompleksne osobe sklone bizarnim hobijima i sanjarenju, što ih čini jednim od najtajanstvenijih znakova zodijaka.

Jarac

Marljivi i direktni Jarčevi često ostavljaju dojam mističnosti iako to gotovo nikad nije njihova namjera. Iako su praktični i vrlo direktni, drugi pretpostavljaju da čuvaju neku duboku tajnu u sebi pošto ne vole pokazivati emocije. No, s druge strane, uvijek misle ono što kažu i obrnuto.

 

Pročitajte više