Počela je vladavina Strijelca, a ovi znakovi susrest će se s velikim nevoljama

Foto: Press

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PRED nama je razdoblje vladavine Strijelca, znaka poznatog po vedroj i avanturističkoj prirodi. U nadolazećim tjednima doći će do porasta optimizma i želje za novim iskustvima, zabavom, druženjem i putovanjima. Mnogima se otvaraju sjajne prilike, no za ove će znakove vladavina Strijelca biti prilično naporna.

Blizanci

Blizanci će osjećati da ne mogu predahnuti, a najviše poteškoća imat će u odnosima s okolinom. Osjećat će da je sve što kažu ili naprave pogrešno i da se stalno moraju zbog nečega ispričavati. Bit će siti toga da ih se stalno kritizira, iako će, ruku na srce, davati dosta povoda za to jer će biti neorganizirani, skloni kašnjenju i kršenju obećanja. Trebali bi izbjegavati ishitrene odluke.

Djevica

Porast obiteljskih i kućanskih obaveza oduzet će im dosta vremena i energije pa će se stalno osjećati iscrpljeno i neće biti zainteresirane za druženje i hobije. Često će biti nervozne i napete, a to bi moglo eskalirati do svađe s članom obitelji. Trošit će više novca no inače. Iako će ih to frustrirati, neće moći odoljeti šopingu jer će im pružati kratkotrajno zadovoljstvo.

Ribe

Ribe će se suočiti s poslovnim poteškoćama. Ako su nezadovoljne na poslu, idući tjedni to će još više naglasiti pa će biti primorane donijeti odluke koje odgađaju. Bit će frustrirane, umorne i zajedljive pa su izgledne rasprave s okolinom, a posebno će napeti biti odnosi s autoritetima, primjerice sa šefom, profesorom ili roditeljima. Odbijat će slijediti pravila, a to im može donijeti probleme.

Pročitajte više