Rođeni da budu kumovi i kume: Horoskopski znakovi koji dominiraju svadbama

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SVATKO tko je ikada bio na svadbi zna koliko je važna uloga kuma ili kume. Oni su tu da podrže mladence, sudjeluju u ceremoniji i, naravno, organiziraju nevjerojatnu zabavu za momačku ili djevojačku večer. Ali jeste li se ikada zapitali postoji li veza između horoskopskog znaka i toga koliko će netko biti dobar kum ili kuma? Prema astrologiji, odgovor je da. Evo u kojim se horoskopskim znakovima rađaju najbolji kumovi i kume.

Lav

Lavovi su prirodni vođe, puni energije i entuzijazma. Oni su savršeni za ulogu kuma ili kume jer su uvijek spremni za zabavu. Lavovi su također vrlo lojalni i pouzdani, što znači da će uvijek biti tu za mladence.

Vaga

Vage su poznate po svojoj ljubavi prema harmoniji i ravnoteži, što ih čini idealnim kumovima i kumama. Oni su uvijek spremni pomoći i podržati mladence. Vage su također vrlo društvene i dobro se slažu s ljudima, što znači da će se pobrinuti da se svi gosti osjećaju dobrodošlo na svadbi.

Blizanci

Blizanci su komunikativni, društveni i puni energije. Oni su savršeni za ulogu kuma ili kume jer znaju kako napraviti nezaboravnu proslavu. Blizanci su također vrlo prilagodljivi i fleksibilni, što znači da su uvijek spremni prilagoditi se bilo kakvim promjenama koje se mogu dogoditi tijekom planiranja svadbe.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj inteligenciji i dubokoj povezanosti s obitelji i prijateljima. Njima idealno pristaje uloga kuma ili kume jer su uvijek spremni pružiti emocionalnu podršku i pomoć mladencima. Rakovi su također vrlo intuitivni i brižni, što znači da će uvijek biti tu za mladence, čak i kada stvari krenu u neželjenom smjeru.

Pročitajte više