Za ova četiri horoskopska znaka svi se okreću jer imaju besprijekoran stil

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKE osobe jednostavno znaju kako privući pažnju svojim stilom, a zvijezde nam otkrivaju da se one uglavnom rađaju u znaku Lava, Vage, Škorpiona i Jarca. Zašto su baš oni ti koji postavljaju trendove? Doznajmo u nastavku.

Lav

Lavovi vladaju svijetom mode s gracioznošću i lakoćom. Oni znaju kako privući pažnju bez imalo truda - njihova odjeća je odvažna, često ukrašena blještavim detaljima koji održavaju njihov kraljevski status.

Vaga

Vage imaju taj tajanstveni dar da u svakoj situaciji izgledaju kao da su upravo sišle s modne piste. Njihov izbor odjeće je uvijek besprijekoran, a dodaci su uvijek suptilno usklađeni. One imaju oko za estetiku i sklad te su živi dokaz da se stil ne mjeri cijenom na etiketi, već skladom i osjećajem za lijepo.

Škorpion

Škorpionovo prisustvo je snažno, a njihov stil je odraz te intenzivnosti. Njihova odjeća često je odvažna i seksi, ali nikad previše. Oni znaju kako upotrijebiti modu da izraze svoju jedinstvenu osobnost. Magnetizam je njihov modni adut.

Jarac

Jarci su hodajući primjeri kako izgledati profesionalno i šik u svakoj prilici. Njihova odjeća je uglavnom klasična, s čistim linijama i bezvremenskim uzorcima, ali uvijek s modernim twistom koji vrišti sofisticiranost. Njihov besprijekoran stil ne vapi za pažnjom, ali je uvijek primijećen.

Svaki od ovih znakova ima svoj tajni sastojak kad je u pitanju stil - bilo da je to samopouzdanje, sklad, tajanstvenost ili sofisticiranost. Dok su njihovi stilovi različiti, jedna stvar im je zajednička: kada prođu ulicom, svijet zastane i gleda. I nije li to ono što svaki stilist zapravo i želi?

Pročitajte više