Znakovi koji tijekom zime vole odmarati pod dekom i čitati ili gledati filmove

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

TIJEKOM zimskih mjeseci mnogi ljudi vole se zamotati u toplu deku i uživati u omiljenim aktivnostima, poput gledanja filmova ili čitanja knjiga. Neki od horoskopskih znakova posebno cijene ovo godišnje doba jer smatraju da se tijekom zime najviše mogu opustiti. Evo o kojim je znakovima riječ. 

Bik

Zima Bikovima pruža savršenu priliku da se opuste kod kuće. Pod toplom dekom i s omiljenim napitkom u ruci, Bikovi često slobodno vrijeme vole provoditi uz dobru knjigu ili napraviti maraton omiljenih filmova kako bi se opustili i pobjegli od hladnoće.

Rak

Rakovi su pravi kućni tipovi i vole provoditi vrijeme kod kuće s obitelji i prijateljima. Za njih je zima idealna prilika da okupe svoje najbliže pod dekom, gledaju obiteljske filmove ili čitaju priče svojoj djeci. Zimski mjeseci su za njih vrijeme puno emocija i topline, jer provode puno više vremena s obitelji nego tijekom ljetnih mjeseci. 

Djevica

Zimsko vrijeme pruža Djevicama priliku da stvore savršeno okruženje kod kuće. Čišćenje i organizacija za njih su gotovo terapeutski rituali, a nakon toga rado će se opustiti s dobrom knjigom u ruci dok im deka grije promrzla stopala. Možda nakon toga odluče pogledati i seriju koju već dugo žele, ali nikako ne pronalaze vremena.

Jarac

Iako Jarci gotovo uvijek rade puno, zimsko vrijeme potiče ih da se opuste i nagrade za dosadašnji rad. Pod toplom dekom, s čašom vina ili šalicom ukusne vruće čokolade, Jarci se vole prepustiti uživanju u dobroj knjizi ili filmu koji ih inspirira i motivira za nove izazove. 

Pročitajte više