36 mil. pregleda: Vlasnik pitao kujicu zadatke iz matematike, njena reakcija je hit

Screenshot: TikTok

KUJICA Luna, koja "rješava" zadatke iz matematike postala je hit na TikToku nakon što je njezin vlasnik pokazao genijalan trik koji je oduševio ljude. Snimka prikazuje vlasnika koji sjedi u autu s kujicom, pa je upita: "Hej, Luna, koliko je devet minus tri?", a tiktokere je oduševio njezin izraz lica kao da govori da pokušava riješiti jednadžbu. 

@lunatheminicockapoo Her thinking face after each one… 😳 #dogsofttiktok #dogs #puppylove #smartdog #lunatheminicockapoo ♬ original sound - LunaTheMiniCockapoo

"Ti to možeš", ohrabrio ju je vlasnik, a Luna ga je zatim točno šest puta šapicom zagrebala po ramenu. Trik su ponovili nekoliko puta s različitim jednadžbama, a Luna je svaki put dala točan odgovor. 

Nije poznato kako ju je vlasnik naučio trik, no snimka je postala hit prikupivši više od 36 milijuna pregleda i 3.4 milijuna lajkova u samo pet dana otkako je objavljena. 

Tiktokeri otkrili tajnu trika 

"Wow, nevjerojatna je", napisao je jedan tiktoker, a drugi dodao: " Njezin izraz lica je sve". No javili su se i neki koji tvrde da su otkrili tajnu ovog trika. 

"Svaki put kad kažeš ‘Dobro’, ona stane s grebanjem. To joj je očito znak", napisao je jedan tiktoker, a druga mu odgovorila: "Činjenica da je i to naučila ovako savršeno izvesti je briljantno samo po sebi". 

Pročitajte više