6.8 milijuna pregleda: Bizarno ponašanje kokoši zbunilo vlasnicu, video je hit

Screenshot: TikTok

TIKTOKERICA Brianna Antoinette objavila je video u kojem je pokazala prizor iz svog vrta koji ju je šokirao, a snimka je postala viralna, prikupivši čak 6.8 milijuna pregleda u samo jednom danu otkako je objavljena. 

Na snimci se vidi kako vlasnica hrani kokoši i priča s njima, no u jednom trenutku sve su iznenada prestale trčati u isto vrijeme i ukipile se u blizini sjajnog zelenog svjetla. Kokoši su netremice gledale u jednu točku, kao da su zamrznute u vremenu, i nisu se pomaknule s mjesta, unatoč njezinim pokušajima da ih natjera da se pokrenu. 

@brianna_antionette What in the world happened to the chickens🤯😵‍💫🫨 #viral #fyp ♬ original sound - ✨BRI✨

"Zašto se ne miču?" upitala je zbunjeno, a kokoši su se pomaknule tek nakon dvije minute i nastavile trčati kao da se ništa nije dogodilo. 

"Jeste li ikada vidjeli glitch u Matrixu?" upitala je vlasnica u videu, a zabavnih komentara nije nedostajalo. 

"Igrale su Squid game" 

"Ljudi koji kontroliraju Matrix potpuno su poludjeli pokušavajući popraviti kvar", našalio se tiktoker, a neki su se sprdali da kokoši možda igraju igru Simon Says, dok su se drugi prisjetili igre iz hit serije s Netflixa Squid Game, prema kojoj je napravljen reality show.

"Ma igrale su Squid game. Na crvenom su svjetlu, samo moraš reći 'zeleno svjetlo' i pomaknut će se", napisao je netko, a osim šaljivih komentara, našlo se i nešto ozbiljnijih. 

Tiktokeri su u komentarima pisali kako je moguće da su se kokoši prestale micati zbog straha od jastrebova. Naime, ako osjete grabežljivce poput jastrebova, prestat će se kretati kako bi zaštitile svoje trbuhe. 

"Skrivaju se od jastreba a ti vičeš ‘Kokoši!’ na sav glas", napisao joj je tiktoker. 

Pročitajte više