Ima li nade za "zločeste pse"? Saznajte večeras u zagrebačkom klubu Močvara!

Foto: Press

VEČERAS, 14.09.2014., u 21h u zagrebačkom klubu Močvara, održava se tribina kako postati šaptač psima i što znači biti zaštitar životinja.

Imate li problema s "nasilnim psima", vašim ili susjedovim? Onda je ovo pravo mjesto za vas. Na večerašnjoj "Turbini" možete upoznati udrugu Indigo, porazgovarati s osobama educiranima za rad s opasnim pasminama, a možda čak i saznati kako i sami možete postati "šaptač psima" ili "zaštitar životinja".
 
Volonteri Udruge Indigo se dugi niz godina bave spašavanjem životinja i ovim putem žele pobliže objasniti ljudima što znači biti volonter/osnivač/zaštitar jedne udruge za zaštitu životinja i s kojim se sve problemima susreću. 
 
Specijalni gost je Neven Kovačević, instruktor za obuku pasa, licencirani instruktor za obuku službenih pasa, instruktor i sudac za osnovnu poslušnost i instruktor te sudac za agility. Sudjelovao je i na projektima rada terapeutskih pasa s djecom s posebnim potrebama. Već dvadesetak godina radi na filmovima, serijama i reklamama sa psima. 22 godine je profesionalni instruktor za obuku pasa specijaliziran za devijantna ponašanja te problematiku odgoja pasa u urbanim sredinama.
 
Saznajte i pitajte sve što Vas zanima vezano za problematična ponašanja pasa i kako zapravo izgleda dan aktivnih volontera te kako možete i Vi pridonijeti radu Udruge i spašavanju zlostavljanih, zanemarenih i napuštenih životinja.
 
Ulaz je slobodan.

Pročitajte više