Mladi par pokreće liniju šminkerske odjeće za pse: "Vratit ćemo im dostojanstvo"

Foto: Fashionista.com
Video: Vimeo

MLADI dizajnerski par Dave Fung i Yena Kim sa svojim su shiba inuom Bodhijem pokrenuli modnu liniju za "pseće muškarce" pod nazivom Menswear Dog.


Bodhi je već stekao internetsku slavu fotografijama na kojima srihtano pozira odjeven u mušku odjeću. Njegovi su vlasnici sada odlučili kreirati šminkersku odjeću po mjeri, isključivo za pse. Kako ističu, jedini odjevni predmet kojega mogu nositi i ljudi jest - kravata.

Istaknuli su da često susreću pse odjevene u smiješna odijela  koja im ne pristaju pa su im odlučili "vratiti dostojanstvo" dizajnirajući odjeću u kojoj će zablistati. Za projekt im treba novac koji prikupljaju putem internetske stranice Indiegogo. Klijenti i obožavatelji koji uplate 300 dolara za pokretanje projekta zaradit će igranje s Bodhijem u Central Parku, a oni koji uplate preko 500 dolara će uz sastanak s prekrasnim psećim modelom zaraditi i komplet odjeće iz linije Menswear Dog, potpisani poster i razglednicu.

Dave Fung i Yena Kim čvrsto vjeruju u svoj projekt, zbog njega su dali otkaze na dosadašnjim poslovima, a odlučili su projektom pomoći i manje sretnim životinjama. Naime, od svakog prodanog dizajnerskog psećeg odijela mjesec će se dana sponzorirati jedna životinja koja boravi u azilu.

Pročitajte više