Poziv na radionicu o socijalizaciji pasa i sprječavanju neželjenog ponašanja

Foto. Press

UDRUGA za dobrobit i zaštitu životinja Indigo, u suradnji s trenerom Nenadom Novakom, organizira radionicu "Workshop by Nenad Novak pt II". 

Radionica je zapravo dio kampanje, u kojoj Indigovci žele potaknuti sadašnje i buduće vlasnike na odgovorno vlasništvo i aktivno bavljenje psima. 
 
Neke od tema koje će se obrađivati na radionicu su: socijalizacija štenaca i odraslih pasa, poboljšanje komunikacijskih vještina između čovjeka i psa, sprječavanje neželjenog ponašanja, osnove poslušnosti, susret s drugim psima i mnoge druge. 
 
Radionica će se održati 07. lipnja 2015. godine, s početkom u 9 sati, na adresi Radnička 9, Rakitje. 
 
Svi zainteresirani se mogu prijaviti na mail: prijave.indigo@gmail.com.
 
Kotizacija za radionicu je 100 kn za osobe sa psom, a bez pasa 50 kn. 
 
Sav prihod od radionice namijenjen je za zbrinjavanje napuštenih životinja, pod skrbi Udruge Indigo. 
 
Nenad Novak se počeo baviti športsko-radnom kinologijom 1988. godine, u sklopu kluba za obuku službenih i sportskih pasa "Zagreb". Počeo je s polaganjem raznih ispita te natjecanjima s vlastitim psima, a zatim je i sam položio potrebne ispite i zadovoljio uvjete te je postao dio stručnog kadra Hrvatskog kinološkog saveza i ima sve licence za rad sa psima (instruktor za rad sa psima, markirant prve kategorije). 
 
Osim toga, Nenad je i FCI sudac za rad školovanih pasa, član je sudačkog pool-a FCI-a te član HKS-ovog povjerenstva za športsku radnu kinologiju. Također je i vlasnik hotela i škole za pse "Karly". Na prvenstvu Hrvatske 2013. godine bio je prvi po programu IPO 1. Nenad je odškolovao mnoge pse i ljude te je kroz dugogodišnji rad stekao iznimno iskustvo i znanje u radu sa psima.
 
Sve informacije o radionici možete pratiti i na stranici događaja: https://www.facebook.com/events/443033879190664/.

Pročitajte više