Upoznajte mačku koja je svojoj poznatoj vlasnici upravo napravila štetu od 40 milijuna dolara

Foto: Instagram

PONEKAD ni mačkama nije lako.

Mezimica poznate pjevačice Taylor Swift odavno je poznata široj javnosti, a ovih dana ponovno je u medijima i to zato što je pjevačici kandžicama uništila noge, koje je ona osigurala na vrtoglavih 40 milijuna dolara.
 
 
Taylor je iskoristila društvenu mrežu Instagram tijekom vikenda, kako bi se našalila na račun preslatke Meredith. "Odličan posao Meredith, samo sam te htjela voljeti, a sad mi duguješ 40 milijuna dolara", napisala je ispod slike ne baš tako malo ogrebotine.
 
 
Inače, Taylor je ponosna vlasnica čak dvije mačke, Meredith i Olivije, a obje pripadaju vrsti Škotski fold, koja je najpoznatija po uvijenim ušima i velikim očima. Zapravo se radi o mačkama srednje veličine, kratkih nogu i okrugle glave, koje imaju vrlo gusto krzno.
 
 
Inače, ova je vrsta poznata po svom prijateljskom raspoloženju i simpatičnoj osobnosti te izrazitoj inteligenciji. Odlično se slaže s ostalim mačkama, ali i psima. Voli se itekako vezati za svog vlasnika te je vrlo vjerna i prilagodljiva pa vjerujemo kako je ova ogrebotina bila posljedica igre i uzbuđenja.
 
 
Slavna pjevačica često na svom Instagramu objavljuje slike svojih ljubimica, za kojima su poludjeli i fanovi i ostale zvijezde.
 
Tko bi im odolio?

Pročitajte više