Aljaški malamut toliko mrzi kupanje da čini sve kako bi ga izbjegao

Screenshot: YouTube

VELIKI aljaški malamut Phil ne voli se kupati u kadi te čini sve što može kako bi to izbjegao. Njegovi vlasnici odlučili su snimiti smiješan prizor te video postaviti na YouTube, gdje je u samo tri mjeseca prikupio više od 14 milijuna pregleda.

U opisu videa vlasnici su naglasili da se Phil kupa svaka dva mjeseca, ali da je nagovoriti ga da uđe u kadu gotovo pa nemoguća misija.

Phil pokušava sve da bi izbjegao ući u kadu - skriva se u kutu i izbjegava kontakt očima, a kada ga njegovi vlasnici pokušaju podignuti i okrenuti prema kadi, on pobjegne u drugi kraj kupaonice te se sakrije ispod umivaonika.

Pokušali su ga namamiti maslacem od kikirikija koji obožava, i to tako da su ga namazali na rubove kade, ali ni to nije upalilo na početku. Iako je Phil iskazao želju da poliže maslac, strah od kupanja bio je veći te se nikako nije mogao natjerati da zakorači u kadu i uđe u vodu.

Nakon silnog nagovaranja Phil je ipak popustio i omogućio vlasnicima da ga okupaju. Kako je to izgledalo, provjerite u priloženom videu.

Pročitajte više