Baka ga kudila jer je pojeo meso iz kuhinje, a njegova reakcija je presmiješna

Screenshot: YouTube

OVE SMO se godine nagledali životinja koje su napravile gluposti, dirali zabranjene stvari i na trenutke razljutile svoje vlasnike. Jedna je stvar tim ljubimcima bila zajednička - svi su osjećali nevjerojatnu krivicu.

Mnogi svoje vlasnike nisu mogli pogledati u oči pa bi pognuli glavu ili pobjegli u drugu prostoriju. Bilo im je žao što su napravili nešto što ne smiju i htjeli su da im njihovi vlasnici oproste što prije. Ako imate psa ili mačku, dobro znate da ta ljutnja ne može trajati dugo.

No što se dogodi kada pas ne osjeća krivicu za učinjeno "zlodjelo"? Odgovor na to pitanje možete vidjeti u videu koji slijedi. Ovdje je glavni akter pas koji, nakon što je pojeo zabranjeno meso, ne srami se i nije ga stid zbog počinjenog. Umjesto pognute glave i savinutog repa, ovaj čupavac "smije" se pogledom i maše repom kao navijen. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više