Beskućnik je spasio psića kojeg je vlasnica izbacila iz auta i promijenio mu sudbinu

Foto: Angel Jones/ Chasity Guyer

ANGEL Janes vozila se kući s posla kada je ugledala beskućnika koji je držao psića i znak na kojem piše da traži posao ili novac. Zaustavila je auto i stala kako bi popričala s njim i dala mu cigaretu. Ispričao je kako je neka žena, nekoliko sati prije, iz auta izbacila malenog psića i odvezla se s mjesta zločina. On nije mogao dozvoliti tom malenom stvorenju da samo tumara po autocesti te ga je uzeo k sebi. Pitao ju je bi li ga ona mogla udomiti i pružiti mu dom, ali odgovor je bio negativan.

No Angel je učinila onoliko koliko je mogla. Fotografirala je malca i njegovu fotku postavila na lokalnu stranicu ljubitelja životinja. Kroz samo desetak minuta, jedna se žena pojavila i rekla kako će psiću pružiti privremeni dom, a kada nađu savršenog vlasnika, pustit će ga u novi zauvijek-dom. Maleni čupavac vrlo je brzo pronašao stalni dom i obitelj koja će mu pružiti sve ono što jednom ljubimcu treba.

Angel se nije zaustavila na ovome. Iako je bila sretna sto je psić pronašao dom, brinulo ju je to što beskućnik Ron i dalje nema posao ni krov nad glavom. Pokrenula je humanitarnu akciju i prvih 500 dolara odnijela mu je kako bi se barem na jednu noć sklonio s ulice. Za te si je novce kupio i mobitel i obećao Angel da će ostati u kontaktu. Ova je priča dokaz da su često oni koji nemaju ništa najveći dobrotvorci. Nadamo se da će Ron uskoro pronaći posao te da će i njegova priča dobiti sretan kraj. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Index Ljubimce, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: ljubimci.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Pročitajte više