Bik od 450 kila mora leći kako bi se mogao poigrati sa svojim prijateljem psom

Foto: Instagram

OVO malo tele ispustilo je svoj prvi sretan zvuk ikada zbog svog prijatelja psa, a danas kada teži više od 450 kilograma, mora leći kako bi se mogli sigurno poigrati, prenosi The Dodo. "U početku su bili gotovo identične veličine, bilo je kao da gledam dva šteneta kako se igraju", rekla je vlasnica pa dodala: "Pristupaju igri na dva različita načina, ali se ipak dobro razumiju."

Tele imena John Lewis doveli su u utočište za domaće životinje Gentle Barn kada je bilo svega tjedan dana staro. "Bio je siroče i imao je visoku temperaturu te je bio jako bolestan. Od prvog dana radili smo na tome da mu spasimo život", izjavila je vlasnica. Njihov pas Sky ga je štitio, čuvao te provodio dane ležeći uz njega. 

Počeo je proizvoditi sretne zvukove

Kada se tele počelo oporavljati, krenuli su ga izvoditi van te je upravo tada prijateljstvo između njega i psa Skya došlo do punog izražaja. Vlasnica je rekla kako se John Lewis počeo specifično glasati: "Proizvodio bi sretne zvukove, a to je tako dragocjen zvuk kojim se krave koriste kada su sretne."

Mora legnuti kako bi se mogli sigurno poigrati

Sky je pratio svaki njegov korak u utočištu i pomogao mu da se sprijatelji s drugim životinjama. Danas John Lewis više nije malo tele, već ima preko 450 kila te je šest puta veći od svog najboljeg prijatelja. Vlasnica je objasnila kako sada izgleda njihova igra: "John Lewis legne na pod i onda mu se Sky pridruži te legne pored njega ili ga ljubi te se i dalje druže."

Pročitajte više