Neobičan ljubimac bolesnoj ženi vratio nadu u život: Kaže da je sretnija nego ikad!

 Foto: Instagram/cody_raccoon

KASEY Valentine iz Stevenagea u Engleskoj pati od nekoliko kroničnih bolesti koje joj otežavaju svakodnevni život, pogotovo upoznavanje i druženje s drugim ljudima.

Kako to već biva, u trenucima kad su joj ljudi okrenuli leđa u njezin život došao je neobičan ljubimac - udomila je rakuna koji joj je u potpunosti promijenio život.


U razgovoru za Mashable.com izjavila je kako je sretnija nego ikad. Objašnjava kako prije gotovo da i nije izlazila iz kuće, a sada dečkom i rakunom kojeg je nazvala Cody u šetnje izlazi svaki dan.

"Cody je prijateljski raspoložen i radoznao ljubimac. Jako je inteligentan, pomaže mi da budem sigurnija u sebe, ali i u upoznavanju novih ljudi. Promijenio mi je život!", objašnjava Valentine.

Dodaje kako rakun ipak nije ljubimac za svakoga jer za brigu o njima treba puno vremena i pažnje, više nego o psima i mačkama.


"Rakuni su po prirodi destruktivna bića i Cody obožava uništavati zidne tapete. Ne čini to iz zlobe. Ponekad se ponaša kao ekstremno hiperaktivno dijete, ali to mi upravo treba jer me prisiljava da uvijek budem na nogama", nastavlja Valentine.

Iako su rakuni kao kućni ljubimci u Velikoj Britaniji trenutno dopušteni, budući da se radi o invazivnoj vrsti postoji inicijativa kojom se traži zabrana njihovog držanja.

Glavna junakinja priče međutim ne treba brinuti da će joj netko oduzeti Codya jer je od lokalnih vlasti dobila pisanu potvrdu da ga smije zadržati, čak ako i zabrana bude uvedena.

 

Codya i njegove pustolovine možete pratiti na njegovom Instagram profilu

Pročitajte više