Boni i Keti već dugo u skloništu čekaju svoj dom. Obožavaju ljude, šetnje i maženje

Foto: Facebook

KETI i Boni u skloništu čekaju da ih netko udomi. Kako napominju na Facebook stranici skloništa, ove dvije curice jedne su od onih pasa koji najduže čekaju dom.

"Ima 2 godine i 11 kg, došla vrlo plaha, odlično stekla povjerenje u ljude, na povodcu je super, super je i s drugim psima, nije baš oduševljena dominantnim curama jedino", opisuju volonteri skloništa Boni.

"Boni također obožava lopticu, kad ide u šetnju ili vidi čovjeka uvijek se popiški od sreće. Hoće li i ona dobiti divan dom kao i ostali plahi peseki koji su dugo čekali?" dodaju.

Boni je jedna od onih koji čekaju najduže.. 💔 Ima 2 godine I 11 kg, došla vrlo plaha, odlično stekla povjerenje u ljude,...

Objavljuje Virovitičko sklonište volonteriNedjelja, 16. siječnja 2022.

Keti je također curica stara dvije godine.

"Keti je, uz Boni, još jedna curica koja najduže čeka na dom. Ne možemo shvatiti zašto, niti je plaha, nema nikakav problem u ponašanju, slaže se s pesekima, idealne veličine i starosti - 14 kg i 2 godine", kažu volonteri.

"Ponekad nam neki psi jednostavno 'zapnu' tako dugo bez ikakvog razloga. Ona obožava ljude i maženje, na povodcu je divna, polako hoda, ne vuče", dodali su.

Nadamo se da će ove dvije djevojčice brzo pronaći svoj topli dom.

Keti je, uz Boni, još jedna curica koja najduže čeka na dom. 💔 Ne možemo shvatiti zašto, niti je plaha, nema nikakav...

Objavljuje Virovitičko sklonište volonteriPonedjeljak, 17. siječnja 2022.

Pročitajte više