Cijeli je život provela u kavezu, njezina reakcija na slobodu sve govori

Foto: Facebook

KUJICA Echo jedna je od dvadeset i pet pasa koji su spašeni iz kineskog laboratorija u kojem su testirali razne proizvode na njima. Posljedice takvog života su brojne i teške. Echo je izgubila vid, nikada nije dotaknula travu svojim šapicama, nikada je nitko nije pomazio, nikada nije imala dom. Nakon spašavanja, uslijedio je period oporavka i prilagodbe.

Echo je najprije bila kod volonterke koja joj je pomogla da izađe iz ljušture te da se prestane bojati ljudi i svijeta oko sebe. Iako joj je ona puno pomogla, Echo se nije usudila činiti neke od najobičnijih stvari poput šetnje po travi koja joj je bila strana i strašna. Kada je bila spreman za udomljavanje, pronašli su joj savršenu obitelj.

U njezinoj novoj obitelji već je živjelo troje ljubimaca, jedna maca i dva psa, a Echo se vrlo brzo uklopila u ekipu. Zbog njih je i prvi puta zakoračila na travu te je konačno pokazala svoj vrckavi duh i prekrasnu osobnost. Kada je u njihovu obitelj došla beba, Echo je pokazala da je odlična dadilja. U nastavku pogledajte video njezine prilagodbe te navikavanja na novu obitelj. 
 

Pročitajte više