Dado je pronađen s polomljenim nogama. Danas je predivan i veseo pas koji čeka dom

Foto: Facebook

PREDIVNI Dado čeka svoje ljude u Novoj Gradiški.

"Dadu smo pronašli ovoga proljeća u teškom stanju, ležao je s obje polomljene noge. Nije se mogao micati, bolove koje je trpio zna samo on. Stanje nije bilo obećavajuće jer je prošlo i duže vremena od nemilog događaja. No njegova volja za životom dala nam je svima pa i veterinarima poguranac da se učine sve u njihovoj i našoj moći. Unatoč velikom broju pasa na skrbi primila ga je obitelj koja uvijek nađe mjesto za nesretnike s ulice", objavili su iz udruge Novogradiške njuške.

Predivni i jedinstveni Dado traži dom! Dadu smo izliječili i oporavili, no onda ste ga svi zaboravili! Dado treba svoj dom i svoje ljude! Podijelite 🙏🙏🙏

Objavljuje Novogradiške njuškePetak, 8. rujna 2023.

"Zahvaljujući vašim donacijama, vještim rukama veterinara Branka, svima onim koji su nekoliko puta potegli s Dadom do Broda na sve kontrole i previjanja, obitelji Šoljić koja brine o njemu sve ovo vrijeme, Dado je danas spreman tražiti svoje ljude i svoj dom! Mlad pesonja od svega godinu dana, težak 11 kg, kastriran, veterinarski obrađen. Sa svoje 3 šape Dado ne zna za granice i uživa punim plućima. Vrlo vedre naravi, odličan s drugim psima i macama, traži svoje ljude i svoj dom!", dodali su.

Dado još uvijek čeka svoj dom, a mi ne znamo - što čekate vi?

Pročitajte više