Dao otkaz, odselio na farmu i sad spašava životinje: "Najbolja odluka u mom životu"

Foto: Instagram

Dan McKernan dao je otkaz na poslu i pokrenuo je dobrotvornu organizaciju Barn Sanctuary. Imao je staru obiteljsku farmu koja nije ničemu služila, ali nije je želio prodati. Odlučio je obnoviti farmu i spasiti više od 100 životinja. Kaže da mu je to najbolja odluka u životu.

"Počeo sam prikupljati sredstva, spakirao sam kofere, dao otkaz na poslu i preselio se u Michigan kako bih vodio ovo utočište za životinje", rekao je Dan. 

@thedodo We're so jealous of this life! 🏡🐄 @Dan @ Barn Sanctuary #rescueanimals #animals ♬ original sound - The Dodo

Presretan je na farmi

Isprva je radio sam, a onda mu se pridružilo još desetak ljudi koji mu pomažu brinuti se o svim životinjama. Na njegovoj farmi ima krava, ovaca, pilića, pasa, mačaka, koza, svinja... "Potreban je cijeli tim da budemo sigurni da je svaka životinja adekvatno zbrinuta i da ima sve što joj je potrebno", kaže.

Ove godine Dan je dobio i svoje prvo dijete i presretan je što može i curicu upoznati sa svim tim divnim životinjama o kojima se brine. "Jednog dana ovo će sve biti njeno", kaže.

"Imam najbolji posao na svijetu i ne bih ga mijenjao ni za što", zaključio je Dan koji ima i emisiju o životinjama pod nazivom Saved By the Barn.

Pročitajte više