Darovali su joj štene za rođendan, a kasnije ga pronašli preplašenog na ulici

Screenshot: Youtube

FOX je malena kujica koju je jedna stanovnica Los Angelesa vidjela na ulici. Prvo je pomislila da je nekome pobjegla i da će je ubrzo potražiti, no onda ju je ponovno uočila.

Žena je znala da nešto mora učiniti i pozvala je organizaciju Hope for Paws da slučaj uzmu u svoje ruke. Oni su odmah krenuli u potragu i, iako je bila noć, u kratkom su roku uspjeli locirati kujicu.

Bila je preplašena i zavukla se duboko u žbunje ne bi li se tako zaštitila. No, bila je jako gladna i jedan hamburger bio je dovoljan da je namame i uzmu u ruke. Kada su je spasitelji primili, odmah se opustila i bez problema su je odnijeli u azil.

Tamo su pomoću mikročipa pronašli njezinu vlasnicu i odmah su je nazvali. Ona je rekla da je Fox bila rođendanski poklon koji nije ni željela i da je vjerojatno pobjegla iz dvorišta. Rekla je kako je ne trebaju vraćati i da bi bilo najbolje da je ostave u nekom azilu.

Oni su je pitali je li voljna predati je njima, a žena se odmah složila s idejom. Na svu sreću, Fox nije imala nikakvih ozljeda ni zdravstvenih problema.

Bila je malo dehidrirana i gladna, no te su probleme vrlo brzo riješili. Trenutno je u privremenom domu, uživa okružena drugim psima i ostalim životinjama te konačno osjeća što to znači biti voljen. 

Pročitajte više