Djevojčica dobila ime po nilskom konju, sad ga je i prvi put upoznala

PRERANO rođena djevojčica Fiona ime duguje nilskom konju u zoološkom vrtu Cincinnati. 

"Moj sin Bryce i suprug David posjetili su zoološki vrt u ožujku i tu je sve počelo. Bryce je inzistirao da sestrici koju će dobiti damo ime Fiona. 4. srpnja smo posjetili taj isti zoološki vrt. Osjećala sam povremene bolove koje sam ignorirala sve dok nisu postali kontrakcije koje su se ponavljale svake tri minute. I beba je stigla te večeri u 23:33", prisjetila se mama Kerbe Shephard na Facebooku.

Osim što su bili u zoološkom kako bi posjetili Fionu, njihova beba je rođena sa sindromom Down i to prerano, baš kao i nilski konj.

"Znamo da će obje izrasti u velika i snažna bića. Pa kako onda odoljeti i ne dati joj ime Fiona? Volimo te, Fiona Caroline", dodala je ponosna majka koja je prije tjedan dana prvi put s novom članicom obitelji, trogodišnjim sinom i suprugom posjetila ZOO i ponovno susrela biće koje im je osvojilo srca.

Nilski konj Fiona rođen je šest tjedana prerano u zoološkom vrtu Cincinnati 2017. godine. Nadmašio je sva očekivanja i izrastao u zaigranu i zdravu životinju koja osvaja srca posjetitelja vrta.

Pročitajte više